De winkelwagen is leeg

We hopen het niet, maar zoals elk product kan er ook bij een Bertazzoni een defect of storing optreden. We proberen deze altijd zo goed mogelijk op te lossen.

Bertazzoni Garantie voor aanschaf voor 31-12-2022

Bij aanschaf van een Bertazzoni apparaat heeft u standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Geniet 2 jaar zorgeloos van uw apparaat.

Bertazzoni All Inclusive Zekerheid

U kunt aanspraak maken op verlengde zekerheid. Ongeacht het aantal Bertazzoni apparaten dat u aanschaft. U dient uw aankoop binnen drie maanden na aankoop volledig online te registreren op www.nl.bertazzoni.com onder Zorg en Service. U betaalt het 3e tot en met het 5e jaar een vast bedrag van € 119 incl. BTW. Arbeidsloon en onderdelen zijn hierbij inbegrepen.

Bertazzoni Garantie voor aanschaf na 01-01-2023

Bij aanschaf van een Bertazzoni apparaat heeft u standaard 5 jaar garantie. Wij raden u wel aan uw Bertazzoni te registreren op www.nl.bertazzoni.com onder Zorg en Service. 

Slijtage door normaal gebruik

U heeft een product gekocht waarvan u bij goed gebruik vele jaren plezier kunt hebben. Goed gebruik betekent dat u de instructies in de gebruiksaanwijzing toepast, vooral die over de wijze van gebruik en onderhoud. Dit is erg belangrijk voor een goede werking van het product, ook op de lange termijn. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat elk product slijtagegevoelige onderdelen bevat. Sommige onderdelen slijten pas nadat de normale levensduur van het product voorbij is. Andere onderdelen slijten eerder, al voordat de normale levensduur van het product voorbij is. Het is met die onderdelen net als met een auto: banden en remblokken moeten vaak al na enkele jaren worden vervangen, terwijl de auto zelf nog heel veel jaren mee kan.

Bij elektrisch-huishoudelijke apparaten kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de volgende slijtagegevoelige onderdelen:

  • bewegende delen (zoals motor, scharnier, wieltjes)
  • elektronica-modules (zoals printplaat, sensoren, verlichting, thermokoppels, trafo’s)
  • kunststof- en rubberen delen (zoals deurrubber, reservoirs, geleiders)
  • afdichtingen (slangen)
  • verwarmingselementen

Dit soort onderdelen slijt vaak eerder dan u van het totale product verwacht. Die eerdere slijtage is normaal, net als bij auto-onderdelen. De kwaliteit van het product is daardoor niet minder. De kosten van vervanging of reparatie van die onderdelen zijn daarom voor rekening van u als gebruiker van het product. Afhankelijk van de omstandigheden kan er voor de verkoper altijd reden zijn om de kosten niet of slechts gedeeltelijk aan u in rekening te brengen. 

Houdt er rekening mee dat de levensduur van een product afhangt van hoe vaak u het gebruikt, hoe u het gebruikt en waar u het product gebruikt.

 

pdf Garantievoorwaarden aanschaf voor 31-12-2022 (147 KB)

Garantievoorwaarden aanschaf na 01-01-2023

Service aanvragen?

Vul het serviceformulier in of neem contact met ons opDealers door heel Nederland

Ook bij u in de regio