De winkelwagen is leeg

Kitchentech BV is de specialist voor kook- en keukenapparatuur. Het fornuis als middelpunt van uw keuken. Als exclusief importeur en distributeur van Bertazzoni en La Germania werkt Kitchentech intensief samen met één van de oudste fabrikanten van Europa. Sinds 1882 heeft Bertazzoni zich ontwikkeld tot een zeer innovatieve en moderne producent.

De specialisatie in kookapparatuur en de sterke culinaire achtergrond resulteren in kwalitatief hoogstaande fornuizen, ovens en kookplaten met tijdloos design en verfijnde afwerking. Bij Kitchentech zijn we trots op de samenwerking met deze mooie merken en producten voor liefhebbers.

De essentie van de keuken is koken

De Kitchentech filosofie: De essentie van de keuken is koken

De woorden koken en keuken liggen niet voor niets dichtbij elkaar. Dit is niet alleen in de Nederlandse taal het geval. Het Franse cuisine en cuisinier. Het fornuis wordt zelfs aangeduid als cuisinières. De Italianen zijn nog eenduidiger. La cucina wordt vertaald als keuken maar betekent tevens fornuis. Hiermee komt men tot de kern van de functie van de keuken: koken.

De essentie van de keuken is koken. Het hart van de keuken: het kooktoestel. Fornuis of een combinatie van kookplaat en oven(s). Elke keuken begint met het meest gebruikte toestel in de keuken. De meubelen maken de inrichting mooi en naar persoonlijke smaak. De overige apparaten ondersteunen in de vorm van koelen, vriezen en bijvoorbeeld afwassen.

Bij Kitchentech is de essentie van de keuken altijd het vertrekpunt: het fornuis of kooktoestel. Deze zijn er in vele varianten. De persoonlijke voorkeur en kookstijl is doorslaggevend voor de juiste keuze die jarenlang kookplezier garandeert.

Sinds 1882 omarmt Bertazzoni deze filosofie met la cucina als kloppend hart van het huis. Kookapparatuur ontwikkeld en geproduceerd met liefde voor bereiding van goed eten. De eenvoud en puurheid van de Italiaanse keuken. Een eeuwenoude familietraditie die onverminderd doorgaat. Uiteraard met toepassing van de laatste technieken. Maar de essentie blijft hetzelfde. Het uitgangspunt van elke keuken is koken. Alleen, met familie of een groep vrienden. Voor de dagelijkse maaltijd of een bijzondere gelegenheid. Plezier in de bereiding van mooie ingrediënten tot een smakelijke maaltijd.Dealers door heel Nederland

Ook bij u in de regio